Sevärdheter

I den vackra staden London finns där absolut flera olika sevärdheter som är roliga att titta på och uppleva. Du kan hitta alla möjliga varianter av sevärdheter som är passande för både stora och små. Ta dig tiden att titta på vad staden har att erbjuda oavsett om du är på en romantisk weekend eller om du är på en familjesemester. Det du kan få äran att se kommer garanterat inte göra dig eller någon annan besviken.

Passa på att svänga inom det British Museum där du kan titta på kulturhistoriska samlingar från världen över. Detta museums samlingar är baserade på de samlingar som testamenterades till staten från Sir Hans Sloanes. Här kan du lära dig mycket om bland annat vetenskap men också så mycket mer.museum i centrala London

Passa på att även ta en titt på Big Ben när du ändå är i staden. Detta är en väldigt känd och stor klocka som blivit fotograferad och besökt flera miljontals gånger. Klockan slår en gång varje hel timme och markerar på så vis timmarna under dygnet. Så varför inte besöka Big Ben precis när klockan ska slå?

Är du intresserad av djur så är London Zoo och Sea Life London någonting för dig. Här kan du hitta flera av världens alla raser i en fin miljö. Njut av att titta på de vackra djur som finns och ah roligt på en och samma gång.

Andra platser som definitivt är värda ett besök är London Eye och Westminster Palace. Båda två väldigt välbesökta då de är vackra på två helt olika vis. London Eye är ett väldigt stort pariserhjul som restes i London för att fira tusenårsskiftet som är både ståtligt och roligt att titta på. Varför inte ta dig en åktur och njuta av 40 kilometer utsikt åt alla håll när du befinner dig på toppen?

Westminster Palace är en väldigt vacker byggnad i staden där Storbritanniens parlament sitter. Här kan du inte ta någon åktur utan får istället njuta av den vackra byggnad du har framför dig. Allra vackrast tycker många den är mot kvällen då den är upplyst av flera olika lampor.